Marian Paul

Na een algemene en creatieve opleiding (NIMETO Utrecht) ben ik gaan werken. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de grafische sector heb ik in 2014 het bedrijf MP Logo Design opgericht. Ondertussen zijn MP Vastgoedstyling en CV-pimpen daar een onderscheidend bedrijfsonderdeel van.

Naast Grafisch Vormgever werk ik als Vastgoedstylist en adviseer en verzorg ik de verkoopstyling van woningen die op de woningmarkt komen. 

Ik maak graag mensen blij met een neutrale maar toch sfeervolle en functionele inrichting van een woning die in de verkoop komt. Dit kan een gemeubileerde woning zijn of een lege (model)woning. De foto’s die op Funda komen of elders gebruikt worden geven de eerste indruk van een woning. Als die een goede indruk geven zal dat kijkers aantrekken die oprecht geïnteresseerd zijn in de woning.

Het persoonlijk contact met mensen, hun levensverhalen, gecombineerd met mijn creativiteit, inlevingsvermogen, praktisch inzicht en mijn levenservaring zorgen er voor dat ik het juiste maatwerk kan leveren. Het stylingadvies of de inrichting van een woning krijgen een uitstraling die past bij de doelgroep en waar zowel de verkoper als de koper zich in kunnen vinden. 

Motto:
Creatief in denken en doen!

Missie:
Ik wil oprecht contact maken met mensen en op een authentieke en creatieve manier oplossingen vormgeven in communicatie.