Werkwijze

Rondje door het huis
Tijdens het rondje door de woning (in ongeveer een uur) bekijken en bespreken we hoe de woning het beste kan worden ingericht. Sommige meubels kunnen het beste worden verplaatst of juist weggehaald om de kamers optimaal in te richten en een duidelijke functie te geven die veel mensen zal aanspreken. Met accessoires worden de verschillende ruimtes nog aantrekkelijker gemaakt. Een paar mooie items in de juiste kleuren en op de juiste plaats geven sfeer in de woning die veel mensen als prettig zullen ervaren en onthouden. 

Adviesrapport
Wat we gezien en besproken hebben tijdens het rondje door het huis zet ik in een adviesrapport. Dit rapport ontvangt u digitaal per mail (PDF bestanden). Hierin staan algemene aandachtspunten, richtlijnen, advies en tips hoe de woning zo goed mogelijk kan worden ingericht voor de fotografie en de bezichtigingen. 

Boodschappenlijstje
Bij het adviesrapport komt een voorbeeld boodschappenlijstje. Hierin staan de artikelen en het kleurgebruik die de presentatie optimaal zouden maken. Ook staan de prijzen er bij en waar u het kunt kopen. U kunt de accessoires precies uit de lijst aanschaffen, een keuze maken of naar eigen inzicht aanpassen. De mate waarin u afwijkt van het advies kan het resultaat beïnvloeden, het blijft uw eigen keuze.

Half uur aanwezig vóór de fotografie
Indien gewenst komt MP Vastgoedstyling de puntjes op de i zetten voordat de fotograaf er is. Er kunnen nog wat kleine dingen worden aangepast in de styling zodat de fotograaf goede en sprekende foto’s kan maken.